HU / EN

A Keep Floyding zenekar 20 éve dédelgetett álma vált valóra 2019. május 10-én este, az 1972-es olaszországi Pompeii romok között előadott és filmre rögzített Pink Floyd koncert rekonstrukciójával. Körülbelül 1000 jegyet váltó vendég előtt játszotta el a Keep Floyding zenekar a progresszív rockzene legkülönlegesebb dalait, óriási sikerrel, mely folytatásért kiáltott.

Az Aquincumi Múzeummal történő sikeres megállapodást követően lehetőségünk nyílt a múzeum területén a Romkertben, egy rekonstruált kisszínházi amfiteátrumban, nagyon exkluzív környezetben, egy nyári koncertsorozatot megszervezni. A játszott dalok listája mint mindig, most is meglepetés, de a környezet miatt természetesen itt is lehet számítani a Pompeii program kedvenc részeire és kort megidéző slágerekre és ritkaságokra.

A Keep Floyding zenekar Magyarország és a régió legsikeresebb Pink Floyd tribute zenekara. Célunk a lehető leghitelesebben előadni a Pink Floyd életművét, mind a zenei-, mind a technikai kihívásaival együtt, lehetőleg hasonló körülmények között, mint az eredeti előadások. Számos helyszínen aratott eddig osztatlan sikert a zenekar: külön büszkék vagyunk az A38 hajóra, vagy a Müpa Fesztivál Színház és Nemzeti Hangversenytermére - ezen exkluzív helyszínek mellé sorakozhat fel az Aquincumi Romkert.

A következő koncert időpontja: 2019. augusztus 24. 19:00

További részletek a koncertsorozatról >>>

Galéria

webfejlesztés: