HU / EN

Július 24-én újranyit a Vármúzeum!

2020.07.22.

Négy hónap zárvatartás után július 24-től újra látogatható a BTM Vármúzeum. Az újranyitás alkalmából egy nyereményjátékkal is készültünk: töltse ki kvízünket és nyerjen múzeumi belépőt!

2020. július 24-én újranyit a Vármúzeum: péntektől a korábbi nyitvatartási idő szerint várjuk a látogatókat, keddtől vasárnapig 10 és 18 óra között. A nyitás alkalmából egy nyereményjátékkal készültünk: azok között, akik hibátlanul kitöltik alábbi kérdőívünket és feliratkoznak a múzeumi hírlevélre, 10 db 2 főre szóló múzeumi belépőjegyet sorsolunk ki, amely 2020. december 31-ig használható fel. A részletes játékszabályzat itt olvasható.

JÁTSSZON VELÜNK ÉS NYERJEN MÚZEUMI BELÉPŐT! Kvízünket ide kattintva érheti el.
A helyes megfejtéseket július 26-án éjfélig várjuk, a sorsolás július 27-én lesz, a nyerteseket e-mailben értesítjük.


A nyitást követő héten izgalmas tárlatvezetésekre​ kerül sor: július 29-én Végh András régész, július 30-án pedig Perényi Roland történész kollégánk kalauzolja a látogatókat a Budapest - Fény és árnyék - A főváros 1000 éves története című állandó kiállításunk középkori, illetve újkori részében. Augusztus 2-án a Buda "a királyi méltóság széke és trónusa" címet viselő, a középkori királyi palota történetét bemutató tárlatunkon tartunk vezetést. 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a tárlatvezetéseken online vagy a helyszínen megváltott programjeggyel lehet részt venni, a nyereményjegyek a kiállítások önálló megtekintésére érvényesek. 

A látogatással kapcsolatos további tudnivalókról itt olvashatnak:
http://www.varmuzeum.hu/latogatoknak.html

webfejlesztés: