HU / EN

A BTM Vármúzeum látogatási rendje a Mesterségek Ünnepe alatt

2020.08.19.

A Mesterségek Ünnepe ideje alatt - 2020. augusztus 20-23. között - a múzeum rendes nyitvatartási időben, naponta 10 és 18 óra között látogatható, a kiállítások belépőjegy megváltásával tekinthetőek meg. 2020. augusztus 20-án, csütörtökön a Vármúzeum ingyenesen látogatható.



Idén a Budai Várban rendhagyó Mesterségek Ünnepe lesz: a kézműves programok és a vásár elmarad, kizárólag ingyenes színpadi programokkal várják a közönséget az Oroszlános udvarban, melyekre – a járványügyi helyzetre való tekintettel – regisztrációt kérnek. Bővebb információ a rendezvény honlapján, ide kattintva elérhető.

Az elmúlt évek gyakorlatától eltérően tehát idén nem a Mesterségek Ünnepe karszalaggal látogatható a Vármúzeum a rendezvény idején.

A Mesterségek Ünnepe ideje alatt a Vármúzeum rendes nyitvatartási időben, naponta 10 és 18 óra között látogatható, a kiállítások belépőjegy megváltásával tekinthetőek meg, kivéve 2020. augusztus 20-án, csütörtökön, amikor a Vármúzeum - a Budapesti Történeti Múzeum többi tagintézményével együtt - a nemzeti ünnep alkalmából ingyenesen látogatható.

A Mesterségek Ünnepe programjaira érvényes regisztráció a BTM Vármúzeum látogatóira nem vonatkozik. Kérjük látogatóinkat, hogy az Oroszlános udvar bejáratánál jelezzék a Mesterségek Ünnepe szervezőinek, hogy szabad átjárást kérnek múzeumunk bejáratához!


webfejlesztés: