Indul a Highlights of Hungary közönségszavazása

2021.02.04.

Szavazzon Ön is a Budapest Galéria múzeumpedagógiai programjára a Highlights of Hungary jelöltjei közül!

Nagy öröm és megtiszteltetés érte a Budapesti Történeti Múzeumot, mivel a Highlights of Hungary kezdeményezés keretében az idei év legjobbjai között az "Együtt lenni jó!" elnevezésű múzeumpedagógiai foglalkozás is szerepel, amely 2020-ban a Múzeumpedagógiai Nívódíjat is elnyerte. A BTM egyik tagintézménye, a Budapest Galéria által kidolgozott integrációs programsorozat célja, hogy óvodás gyermekek, nyugdíjasházak lakói és klubtagjai havi rendszerességgel közös múzeumpedagógiai foglalkozásokon vehessenek részt. A múzeumi környezetben rengeteg jókedvet és tudást oszthatnak meg egymással, együtt fejthetik meg a műalkotásokat, közösen játszhatnak, alkothatnak.

A Highlights of Hungary egy non-profit kezdeményezés, amely évente, kategóriák nélkül díjazza a legkiválóbb magyar kreatív teljesítményeket. Céljuk, hogy a kiválóság, a hazaszeretet és a cselekvő lokálpatriotizmus értékei mentén évente elismerjék és széles körben megismertessék a leginspirálóbb történeteket, valamint közösséget szervezzenek azok alkotói és alakítói köré.

Az Együtt lenni jó! program egy közösségformáló kezdeményezés is egyben. Együttműködésre szeretné ösztönözni a kisebb múzeumokat, tájházakat és a közelben található óvodákat, idősotthonokat, hogy a saját közösségük számára együtt dolgozzanak ki hasonló programokat.

Mi már tudjuk: Együtt lenni jó! Kérjük, szavazatával támogassa Ön is a programot! 

Szavazni a következő linken keresztül lehet február 18-ig: https://www.highlightsofhungary.hu/voting

Gratulálunk Tóth Annának, a program kidolgozójának és mentorának, illetve köszönjük a Pet Kupa csapatának a jelölést!

webfejlesztés: