PÁLYÁZAT - Én és a könyvem

2023.05.03.

 

ÉN ÉS A KÖNYVEM
Meséljen kedvenc budapesti könyvéről!


A   Budapesti Történeti Múzeum Vármúzeum    közösségi akciót szervez a főváros egyesítésének 150. évfordulójára.

Budapest számos könyv központi témája, kedvelt helyszíne – legyen szó klasszikus vagy kortárs szépirodalmi műről, regényről, prózáról vagy versről, esetleg mesekönyvről.

Ha olvasott olyan könyvet, aminek a cselekménye a fővárosban játszódik vagy valamilyen módon kötődik hozzá, írjon egy rövid ajánlót róla, és küldje el nekünk! Örömmel fogadunk bármilyen korszakban játszódó és bármilyen műfajban megírt könyvet.

A szerencsés kiválasztottak könyvajánlóit megosztjuk a BTM Vármúzeum honlapján és közösségimédia-felületein, valamint 2023. július 1. és szeptember 30. között plakát formájában is közzétesszük Budapest több pontján.

A megosztott könyvajánlók szerzőit a BTM Vármúzeum egy hozzávetőleg   15 00020 000 Ft-os   utalvánnyal honorálja, amellyel részt vehet a múzeum bármely meghirdetett 2 darab programján, értékhatártól függetlenül. Mindkét kiválasztott program esetében 4-4  darab belépőjegyet  biztosítunk a  nyertes pályázónak.

2023. március 7. és november 30. között várjuk a könyvajánlókat az enesakonyvem@btm.hu címen, maximum 2000 karakter terjedelemben.


A rendezvény a Budapest 150 – Könyvfőváros 2023 eseménysorozat részeként valósul meg.
webfejlesztés: