Út előtt, búcsú a Születéstől

2021.09.22.

Szeptember 26-án látható utoljára a Budapesti Történeti Múzeumban Péli Tamás Születése. A záróesemény búcsúzás az elindulás előtt: szűk négy hónapig lehettünk együtt Péli művével, ami a finisszázs után ismeretlen útra megy.

Szeptember 26-án látható utoljára a Budapesti Történeti Múzeumban Péli Tamás Születése. A záróesemény búcsúzás az elindulás előtt: szűk négy hónapig lehettünk együtt Péli művével, ami a finisszázs után ismeretlen útra megy. Reméljük, hogy megérkezik méltó és végleges kiállítási helyére. Szeretnénk, ha megmutatkozna Európa jelentős képzőművészeti seregszemléin. De talán megint raktárba kerül, és újra eltűnik, meghatározatlan időre.

A záróesemény résztvevőit arra kértük, hogy saját belátásuk szerint hozzanak útravalót az indulás előtt, a közeli vagy távoli viszontlátásig. Ez lehet írás, dal, vers, vagy csak néhány mondat, üzenet, ajándék – készülődés egy ki tudja, hova vezető útra. Az esten részt vesznek többek között Daróczi Ágnes, Horváth Aladár, az UCCU, a Tudás6alom, és bárki, aki eljön.

A programon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött: https://forms.gle/6jyN43VKhF9soVzw5

webfejlesztés: