Hamarosan újranyitunk!

2021.05.04.

A járványhelyzettel kapcsolatos korlátozások lazításának részeként hamarosan újranyitnak a múzeumok, így a Budapesti Történeti Múzeum tagintézményei is.

Tagintézményeink közül elsőként az Aquincumi Múzeum és Régészeti Park nyit meg május 8-ánA hétvége folyamán ingyenes belépést biztosítanak mindenkinek, aki egy kis kulturális feltöltődésre vágyik. A kiállítások mellett mindkét napon kalandtúrával és izgalmas romkerti sétákkal várják az érdeklődőket. A részletes program ide kattintva olvasható.

A Vármúzeum előreláthatóan május végén fog újranyitni. A megnyitás után újra látható lesz a meghosszabbított Lovasíjászok Budapest múltjából című kiállításunk, valamint az eddig csak virtuálisan látható Középpontban a középkor-tárlat. Emellett új kiállításunk is nyílik: Péli Tamás Születés című monumentális pannója az OFF Biennálé keretében érkezett nemrég a múzeumba. 

A Kiscelli Múzeum június 1-jétől várja újra a látogatókat Asztalos Zsolt képzőművész Emlékmodellek című kiállításával, valamint várostörténeti tárlataival. Érdemes azonban addig is ellátogatni a kiscelli parkerdőbe a nemrég megjelent Barangoló a Kiscelli Parkban foglalkoztatókönyv kíséretében.    

Látogatóinkat minden esetben a vonatkozó járványügyi rendelkezések betartására kérjük. Belépés csak oltási kártya és személyi igazolvány együttes felmutatásával lehetséges.

webfejlesztés: